HATÉKONY VÁLLALATI NYELVTANFOLYAMOK

Nyelvi képzés vállalatoknak

Munkatársak közötti hatékony kommunikáció vagy idegennyelvű prezentációs és tárgyalási technikák fejlesztése – nyelvi képzéseinket kifejezetten vállalati igényekhez igazítva alakítottuk ki. Kérjen Ön is egyedi ajánlatot vállalati nyelvtanfolyamra!

AJÁNLATKÉRÉS NYELVOKTATÁSRA

Vállalati nyelvi képzéseinkről

A Coventry House vállalati nyelvi képzései a nyelvtanulók számára gyakorlatias, a mindennapi munkavégzés során jól alkalmazható nyelvtudást nyújtanak. A képzéseinken való részvétel egyaránt alkalmas nyelvi szintemelésre és üzleti vagy speciális szaknyelvi tudás elsajátítására. Bevált módszereinket és tanmeneteinket ugyanakkor készséggel igazítjuk megrendelőink, az Ön egyedi igényeihez is.

Megalakulásunk óta az elmúlt 30 évben többszáz vállalati partnerünk többezer nyelvtanfolyami megrendelését teljesítettük. Büszkék vagyunk rá, hogy közülük számos partnerünket több mint 10 éve folyamatos megrendelőink között tudhatjuk.

Mit teszünk azért, hogy partnereink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal?

A magas szolgáltatási színvonalat és a folyamatosan ellenőrzött minőséget komolyan vesszük. A nyelvoktatást végző kollégáinknak szigorú felvételi követelményeknek kell megfelelniük: valamennyien tanítási tapasztalattal rendelkező, diplomás nyelvtanárok, akiknek próbatanításon is helyt kell állniuk. A felvételt követően munkájukat rendszeres óralátogatásokon ellenőrizzük, és szükség esetén szakmai vezetőink módszertani tanácsokkal segítik őket.

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által “Minősített és Ajánlott Nyelviskola” vagyunk már 1992 óta. Az Egyesület Európai Nyelvi Díjas 50 pontos minősítési rendszere a nyelvoktatás színvonala mellett az iskolairányítást és a tárgyi feltételeket is vizsgálja. Ez jelenleg Magyarország egyetlen minősítési rendszere, amely kifejezetten nyelvi képzők munkáját ellenőrzi. Így Ön biztos lehet abban, hogy vállalata valóban minőségi szolgáltatásban részesül! 

Minősített és Ajánlott Nyelviskola cím "Q" védjegy

Vállalati nyelvoktatás keretében választható nyelvek

Különböző nyelveket szimbolizáló nemzeti zászlók felfestve egy barna téglafalra.

Vállalati nyelvoktatást a magyarországi vállalatok igényeinek megfelelően legnagyobb számban angol és német nyelven végzünk mind általános nyelvtanfolyami, mind üzleti nyelvtanfolyami formában. Emellett orosz, francia, spanyol, olasz és külföldi kollégák képzésére magyar mint idegen nyelv tanfolyami megrendeléseket is teljesítünk.

Egyedi igények alapján további nyelveken is szervezünk céges képzéseket. Eddig arab, holland, horvát, szerb, szlovák, lengyel, kínai és román nyelven is oktattuk hallgatóinkat, azonban szerteágazó szaktanári kapcsolatainknak köszönhetően számos további nyelven vállaljuk képzések szervezését.

Vállalati nyelvtanfolyamok online formában is

A gyorsan változó piaci igényekhez alkalmazkodva céges nyelvi képzéseinket igény szerint online formában is megszervezzük. A Coventry House online nyelvtanfolyamai szinte teljesen megegyeznek a hagyományos kontaktórás, tantermi nyelvi képzésekkel azzal a különbséggel, hogy a résztvevők a nyelvórákra bárhonnan becsatlakozhatnak egy tárgyalóból vagy akár home office közben az otthonuk kényelméből.

Az online vállalati nyelvtanfolyamon – a korszerű informatikai megoldásoknak köszönhetően – valamennyi, a hagyományos oktatásban már bevált módszer és feladattípus eredményesen alkalmazható: magyarázatok levezetése virtuális táblán, közös dokumentumszerkesztés, páros feladatmegoldás és csoportmunka, hallás utáni szövegértési feladatok, megértést segítő online kvízek stb.

Az online céges nyelvórák lebonyolításához a Zoom nevű professzionális videokonferencia alkalmazás prémium, Business verzióját használjuk. A tanórák ekkor is előre egyeztetett időpontban zajlanak egyénileg vagy kislétszámú csoportokban. A képzésben való részvételhez mindössze egy mikrofonnal és webkamerával felszerelt számítógépre, valamint stabil internetkapcsolatra van szükség. A belépés az alábbi biztonságos aldomainen keresztül történik: https://coventry.zoom.us/

Miért a Zoom-ot választottuk az online megoldások közül?

b3lineicon|b3icon-head-idea||Head Idea

Hatékony eszköz az online nyelvtanításban

Az alkalmazás funkcióinka köszönhetően valamennyi, a hagyományos nyelvoktatásban már bevált módszer és feladattípus eredményesen alkalmazható: magyarázatok levezetése virtuális táblán, közös dokumentumszerkesztés, páros feladatmegoldás és csoportmunka, hallás utáni szövegértési feladatok, megértést segítő online kvízek stb.

b3lineicon|b3icon-shield-check||Shield Check

Biztonságos

Számos beállítás teszi lehetővé az online vállalati nyelvtanfolyamokon való biztonságos részvételt: titkosított adatkapcsolat, transzparens és vezérelt adatátvitel (kizárható adatközpontok), az illetéktelen résztvevők kiszűrése és tiltása, a nyelvórák felügyelete és irányítása az oktatóink által (résztvevők tartalom- és képernyőmegosztása, chat, felvételkészítés stb.).

Vállalati nyelvtanfolyamok csoportlétszáma

A nyelvtanulás egy rendkívül hatékony formája az egyéni nyelvtanfolyam, ahol a résztvevőkre egyénileg jutó beszédidő és figyelem a lehető legnagyobb, valamint a tananyag és a haladási tempó is könnyedén igazítható a résztvevő igényeihez.

A csoportos vállalati nyelvtanfolyamok jellemzően 2-6 fősek. Ennél nagyobb létszámú csoportokat csak indokolt esetben szoktunk javasolni, mert a létszám növekedésével fennáll a csoporton belüli jelentősebb szintkülönbségek lehetősége, ez pedig gátat szabhat az egyének hatékony fejlődésének. A csoportos képzési forma több szempontból is előnyösebb az egyéni nyelvtanulásnál:

 • kiválóan alkalmas páros és csoportos szituációk gyakorlására,
 • a nyelvtanár beszédstílusa mellett többféle nyelvhasználati formával is találkozhatnak a résztvevők, akár egymás nyelvi hibáiból is tanulhatnak,
 • csoportban tovább fenntartható a résztvevők motivációja, ugyanakkor a képzés csapatépítő szerepet is betölthet.

Vállalati nyelvtanfolyamok szintrendszere

Vállalati nyelvi képzéseink a Közös Európai Referenciakeret (KER) szintjeihez igazodnak, így tökéletesen illeszkednek a nyelvtudás szintjének Európa-szerte egységes meghatározásához. A KER (angolul: Common European Framework of Reference for Languages, röviden CEFR) szintjei a következők:

A – Alapszintű nyelvhasználó

 • A1 – Minimumszint
 • A2 – Alapszint
  B – Önálló nyelvhasználó

  • B1 – Küszöbszint
  • B2 – Középszint
   C – Mesterfokú nyelvhasználó

   • C1 – Haladó
   • C2 – Mesterfok

    Tapasztalatunk szerint lényegesen hatékonyabb a nyelvtanulás közel azonos tudásszintű résztvevők esetén. Ennek érdekében a KER szinteket – sávos rendszerben – további szintekre bontjuk, és így szervezzük csoportjainkat. Ez természetesen pontos előzetes tudásszint-felmérést igényel, amit minden esetben elvégzünk, és nyelvtanfolyami megrendelés esetén díjmentesen biztosítunk.

    Céges nyelvoktatást eddig az alábbi helyszíneken szerveztünk

    Céges nyelvi képzéseinket az ország egész területén megszervezzük. Oktatóink kiszállással, partnereink munkavállalóihoz legközelebb, a vállalat telephelyén tartják az órákat. Eddig az alábbi helyszíneken szerveztünk képzéseket, azonban nyelvtanári kapcsolatainknak köszönhetően további helyszíneken is vállaljuk céges nyelvtanfolyamok megvalósítását.

    Alsónémedi

    Baja

    Balatonalmádi

    Balmazújváros

    Balatonfüred

    Békéscsaba

    Bátonyterenye

    Bócsa

    Biatorbágy

    Budakalász

    Budaörs

    Borsodivánka

    Cegléd

    Debrecen

    Budapest

    Eger

    Esztergom

    Fülöpszállás

    Derecske

    Gödöllő

    Gyomaendrőd

    Gyula

    Gyöngyös

    Győr

    Hajdúnánás

    Hajdúsámson

    Izsák

    Hatvan

    Jászkisér

    Jászberény

    Jászfényszaru

    Kalocsa

    Kecskemét

    Kapuvár

    Kiskőrös

    Keszthely

    Kiskunhalas

    Kiskunfélegyháza

    Kiskunmajsa

    Kisújszállás

    Kisvárda

    Kondoros

    Komárom

    Kunhegyes

    Lábatlan

    Lajosmizse

    Ladánybene

    Lenti

    Makó

    Mezőberény

    Mezőtúr

    Miskolc

    Mosonmagyaróvár

    Nagykálló

    Nagykőrös

    Nagyszénás

    Nyárlőrinc

    Nyíregyháza

    Orosháza

    Páhi

    Pápa

    Pásztó

    Salgótarján

    Sárbogárd

    Soltvadkert

    Szarvas

    Szeged

    Szegvár

    Székesfehérvár

    Tiszaföldvár

    Tiszakécske

    Tompa

    Újfehértó

    Százhalombatta

    Szombathely

    Szolnok

    Zalaegerszeg

    Vállalati nyelvi képzéseink típusai

    b3lineicon|b3icon-bar-chart||Bar Chart

    Általános
    nyelvtanfolyamok

    nyelvi szintemelésre
    intenzív formában is

    Bővebben az általános nyelvtanfolyamokról

    b3lineicon|b3icon-briefcase||Briefcase

    Üzleti
    nyelvtanfolyamok

    mindennapi üzleti
    készségfejlesztésre

    Bővebben az üzleti nyelvtanfolyamokról

    b3lineicon|b3icon-books||Books

    Szaknyelvi
    tréningek

    szakterület-specifikus
    nyelvtudásért

    Bővebben a szaknyelvi tréningekről

    b3lineicon|b3icon-gauge||Gauge

    Instant
    nyelvi coaching 

    célirányos
    egyéni felkészítés

    Bővebben az instant nyelvi coachingról

    Kérjen ajánlatot Ön is vállalati nyelvtanfolyamra!

    Csupán néhány kérdésre kell válaszolnia, és kollégánk rövid időn belül elküldi Önnek személyre szabott árajánlatunkat. Az ajánlat elfogadását követően a nyelvtanfolyamok akár már három héten belül megkezdődhetnek.

    Általános nyelvtanfolyamok – nyelvi szintemelésre

    A munkahelyi nyelvi képzések alapvető formája az általános nyelvtanfolyam, amikor a legfontosabb kitűzött cél a résztvevő munkavállalók általános nyelvi fejlesztése és tudásszint emelése. Az általános nyelvtanfolyamot elsősorban a KER skála szerinti A1 és B1 (teljesen kezdőtől alapfokig) szint közötti munkavállalóknak javasoljuk, amikor a stabil nyelvi alapok még nincsenek meg.

    Tapasztalatunk szerint egyenletes fejlődést heti 2×2 tanórás (1 tanóra = 45 perc) ütemezés mellett lehet a legkönnyebben elérni, azonban megrendelőnk igénye esetén intenzív formában is elérhetők általános nyelvi képzéseink.

    Kinek javasoljuk?

    Kezdőtől az alapszintig a vállalat bármely munkavállalójának javasoljuk, aki valamennyi nyelvi készségét egységesen szeretné fejleszteni, szintre hozni.

    Nyelvi képzés közben az oktató a szavak kiejtését magyarázza.

    Üzleti nyelvtanfolyamok – üzleti készségfejlesztésre

    Céges üzleti nyelvtanfolyamon a nyelvtanár két hölgyet tanít.

    Vállalati és intézményi körökben legkeresettebb szolgáltatásunk az üzleti nyelvtanfolyam. Ilyenkor az általános nyelvi készségek (beszédkészség, olvasásértés, beszédértés és íráskészség) fejlesztése mellett célirányosan a mindennapi munkavégzést érintő feladatok és szituációk gyakorlása történik: prezentáció, email írás, telefonálás, tárgyalás idegen nyelven.

    Kinek javasoljuk?

    Elsősorban azoknak a munkavállalóknak javasoljuk, akiknek a tudásszintje eléri legalább az alapfokot, így hatékonyan lesznek képesek fejleszteni az adott munkahelyi szituációkhoz kapcsolódó nyelvi készségeiket.

    Telefonos Tréning – kiegészítő szolgáltatás

    Ez a tréning forma kifejezetten alkalmas az idegennyelvi kommunikációs önbizalom növelésére, emellett hatékonyan fejleszti a beszédkészséget, a beszédértést, a kiejtést és az aktív szókincset is. Könnyedén beilleszthető valamennyi általános és üzleti vagy szaknyelvi képzésben résztvevő egyéni tanulási folyamatába. A Telefonos Tréning 30 perces időtartamú, melyet követően a tréner írásban vagy személyesen ad visszajelzést a résztvevőnek.

    Szaknyelvi tréningek – szakterület-specifikus nyelvtudásért

    Szaknyelvi tréningjeink egy-egy iparág meghatározott szakterületének speciális szókincsére támaszkodnak miközben hatékonyan fejlesztik az egyéb nyelvi készségeket is mint a beszédkészség, a beszédértés, a olvasásértés és az íráskészség.

    A tréning során a résztvevők szituációs gyakorlatokon, prezentációkon és esettanulmányokon keresztül sajátítják el az adott szakterület terminológiáját, így képesek lesznek idegen nyelven

    • gyorsabban értelmezni a szaknyelvi szövegeket,
    • eredményesebben szakmai szövegeket alkotni,
    • meggyőzőbben prezentálni szaknyelvi témákat,
    • magabiztosabban kommunikálni szakmai környezetben is.

    Kinek javasoljuk?

    A vállalat azon munkavállalóinak javasoljuk a szaknyelvi tréninget, akik a munkakörüknél fogva gyakrabban foglalkoznak szakmai szövegekkel mind értelmezőként, mind szövegalkotóként.

    Vállalati szaknyelvi tréningen a nyelvoktató és a cég munkatársa beszélgetnek.

    Választható szaknyelvek

    Autógyártás
    Élelmiszeripar – sütőipar
    Értékesítés és beszerzés
    Gyógyszergyártás
    Hatóság – katonaság

    Hatóság – rendőrség
    Hatóság – tűzoltóság
    HR-menedzsment
    Informatika
    Jog

    Közigazgatás – EU
    Logisztika
    Marketing
    Pénzügy – bank

    Instant nyelvi coaching – célirányos egyéni felkészítés

    Nyelvtanár a coaching szemléletet alkalmazva felkészíti a vállalat vezető beosztású munkatársát.

    Egyéni, speciális szakmai igények esetére vegye igénybe Instant nyelvi coaching szolgáltatásunkat!

    Ilyenkor a résztvevő egy kijelölt nyelvi coach támogatásával készül fel a nyelvi szituációra helyzetgyakorlatok, szövegalkotási technikák és improvizációs feladatok segítségével. Leggyakrabban prezentációkra, beszédekre vagy egyéb üzleti szituációkra való rövid idő alatt történő felkészülésre ajánlott képzési forma.

    Kinek javasoljuk?

    Elsősorban azoknak a kiemelt felső- vagy középvezető beosztású munkatársaknak javasoljuk, akiknek rövid időn belül kell kommunikatív nyelvi készségeiket fejleszteniük, hogy helyt tudjanak állni fontos beszédeken, prezentációkon vagy céges látogatásokon miközben képesek jó benyomást tenni a vállalat partnereire.

    További nyelvi megoldásaink vállalatoknak

    Idegennyelvi kompetencia-felmérés és nyelvi audit

    Ismerje meg a vállalat munkavállalóinak pontos nyelvtudás-szintjét!

    Az idegennyelvi kompetencia-felmérést cégünk különböző tesztekkel és módszerekkel végzi rugalmasan igazítva a megrendelő igényeihez. A felmérést követően pontos képet kap a vállalat munkavállalóinak nyelvi szintjéről, erősségeikről, valamint az esetlegesen fejlesztendő területekről és azok fejlesztési lehetőségeiről.

    Amennyiben a kiértékelést követően vállalati nyelvi képzés megrendelése mellett dönt, úgy a nyelvi audit díját beszámítjuk a képzés díjába.

    A vállalat különböző munkatársai egy csoportképen.

    Pályázati finanszírozású céges nyelvi képzések

    Európai Uniós zászlók.

    Részesüljön az Ön vállalata is az Európai Unió és a Magyar Állam Kohéziós forrásaiból! Cégünk felnőttképzési engedéllyel rendelkező képzőintézmény (korábbi nevén Akkreditált Felnőttképzési Intézmény), így megfelelünk a hatályos pályázati és elszámolási feltételeknek.

    Cégünk azon kevés felnőttképzők közé tartozik, akiket a Nemzetgazdasági Minisztérium háttérintézménye, az OFA Nonprofit Kft. az utóbbi évek legnagyobb magyar nyelvoktatási projektjeinek megvalósításába országszerte bevont (TÁMOP-2.1.2, Diplomamentő Program I-II.). Részt vettünk további engedélyezett képzési programokkal a “Digitális szakadék csökkentése” (GINOP-6.1.2-15) országos informatikai alapismereti projektben, valamint KKV-k és nagyvállalatok munkahelyi képzéseinek megvalósításában (GINOP-6.1.6-17) is.

    Az elmúlt 10 évben összesen 220 sikeres EU-s és állami forrásból megvalósuló képzési pályázat anyagát állítottuk össze partnereinknek. Keressen minket bizalommal, tapasztalt pályázati projekt koordinátor kollégáink segítenek az Ön cégének is megtalálni a legmegfelelőbb pályázati megoldásokat!

    Kérjen ajánlatot Ön is céges nyelvoktatásra!

    Csupán néhány kérdésre kell válaszolnia, és kollégánk rövid időn belül elküldi Önnek személyre szabott árajánlatunkat. Az ajánlat elfogadását követően a céges nyelvtanfolyamok akár már három héten belül megkezdődhetnek.